Egy jó weboldal minden vállalkozás számára nélkülözhetetlen, egyéni vállalkozótól a multi cégekig. Kétféle vállalkozás létezik: amelyik már rendelkezik weboldallal, és amelyik még nem. Ön melyik csoportba tartozik?

AKINEK MÁR VAN...
Akinek már van weboldala, az tudhatja, hogy micsoda feladat azt életben tartani. Ha elkészült, nem lehet csak úgy hátradőlni, és magára hagyni, mert kit érdekel egy éveken keresztül változatlan, elavult tartalmú honlap? A tartalmakat - képeket, szövegeket, videókat - frissen kell tartani, aktualitásokkal kiegészíteni, a trendekhez igazodni, híreket szolgáltatni.
Még kritikusabb a helyzet, ha egy pénztermelő weboldalról, pl. egy webshopról van szó. Az új termékek feltöltése, az árak, akciók, képanyagok, belső linkek karbantartása időrabló, de nélkülözhetetlen feladat.

Ha nincs ideje, energiája, embere mindezt kézben tartani, több éves tapasztalatommal tudom Önt ebben segíteni.

...ÉS AKINEK MÉG NINCS
A legtöbb vállalkozásnak, még a mikro vállalkozásoknak is szüksége van honlapra, amellyel olyan embereket is el tud érni, akiket hagyományos módszerrel, szórólapokkal, újsághirdetésekkel, plakátokkal nem tudott. Egy weboldal létrehozásakor a befektetett pénz, idő, energia skálája széles: A kevés pénzből megoldhatótól a több millió Forintosig, a néhány hetes fejlesztési időtől a sok hónaposig. Nincs jó, vagy rossz megoldás, célirányos megoldás van.

Azoknak ajánlok weboldal készítést, akik

  • első honlapjukat gyorsan, kulcsrakészen, 2-3 hét alatt szeretnék életre kelteni,
  • akik modern, látványos, ízléses, informatív, jól használható honlapot szeretnének,
  • akik egyedi igények szerinti, testre szabott honlapot szeretnének,
  • akik elkészült weboldalukhoz rendszeres karbantartást szeretnének,
  • akik weboldalukra nem szeretnének túl sok pénzt áldozni.

Részletes információk a weboldal készítésről a következő oldalakon.

weboldal_keszites_1280

webshop_keszites_1280

 

WORDPRESS WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Tudjon meg többet!

WEBOLDAL TARTALOM KEZELÉS, ÁTALAKÍTÁS

Tudjon meg többet!