Egy jó weboldal minden vállalkozás számára nélkülözhetetlen, egyéni vállalkozótól a multi cégekig. Szerencsére ma már a kisvállalkozások sincsenek kizárva abból, hogy weboldalt vagy akár webshopot indítsanak, hiszen egy kiváló platform áll a rendelkezésükre, a WORDPRESS weboldal motor.

AKINEK MÁR VAN…

Akinek már van weboldala, az tudhatja, hogy micsoda feladat azt életben tartani. Ha elkészült, nem lehet csak úgy hátra dőlni, magára hagyni, mert kit érdekel egy éveken keresztül változatlan, elavult tartalmú honlap? A tartalmakat – képeket, szövegeket, videókat – frissen kell tartani, aktualitásokkal kiegészíteni, a trendekhez igazodni, híreket szolgáltatni.

Még kritikusabb a helyzet, ha egy pénztermelő weboldalról, pl. egy webshopról van szó. Az új termékek feltöltése, az árak, akciók, képanyagok, belső linkek karbantartása időrabló, de nélkülözhetetlen feladat.

Ebben segít a WORDPRESS, amely egy pofonegyszerű tartalom szerkesztő felülettel rendelkezik, ráadásul sablon készletével a webdizájn, a több ezer rendelkezésre álló alkalmazás segítségével a funkcionalitás is rugalmasan bővíthető.

…ÉS AKINEK MÉG NINCS

A legtöbb vállalkozásnak, még a mikro vállalkozásoknak is szüksége van honlapra, amellyel olyan embereket is el tud érni, akiket hagyományos módszerrel, szórólapokkal, újsághirdetésekkel, plakátokkal nem tudott. Egy weboldal létrehozásakor a befektetett pénz, idő és energia skálája széles: A kevés pénzből megoldhatótól a több millió Forintosig, a néhány hetes fejlesztési időtől a sok hónaposig. Nincs jó, vagy rossz megoldás, célirányos megoldás van.

A WORDPRESS alapú weboldal készítéssel költséghatékonyan, kedvező áron és gyorsan készül el egy szép, modern, felhasználóbarát, mobil eszközökre is optimalizált dinamikus honlap. A WORDPRESS weboldalak egyik legnépszerűbb bővítménye a WOOCOMMERCE, amellyel egyszerűen webáruházzá varázsolható az oldalunk. Az új weboldalra, webáruházra irányuló kereső optimalizálással és online marketing eszközökkel pedig gyorsan beindítható a vállalkozás, felfuttatható az online értékesítés. Végezetül álljon itt néhány példa, milyen weboldalak varázsolhatók a WORDPESS és WOOCOMMERCE segítségével.