ÜDVÖZLÖM!

Nemes Zoltán vagyok, marketing szakember.

10 éve foglalkozom marketinggel, ezen belül 6 éve online marketinggel és weboldal tartalom kezeléssel. 2015-ig az üzleti kapcsolatok "másik oldalán" álltam, azaz vállalati marketing vezetőként én rendeltem meg szolgáltatásokat webfejlesztőktől, marketing ügynökségektől, grafikusoktól. Ez kiváló lehetőség volt arra, hogy élesben tanuljam meg, dolgozzam be magam az internetes marketing világába Adwordstől az Analyticsig - és persze nem csak oda, hanem az "offline" marketingbe is: eladótéri promóció, nyomdai anyagok, csomagolás grafika, kiállítás szervezés, innovatív termék tervezés. Mind olyan terület, ahol jelentős gyakorlati jártasságom van.

Most "ezen az oldalon" állok. Létrehoztam a Nobiliter Marketing vállalkozást, hogy kis- és közepes cégek, nemrég indult webáruházak számára tegyem elérhetővé kedvező ár/érték aránnyal mindazt a tudást és tapasztalatot, amelyet professzionális autóipari környezetben elsajátítottam.

NOBILITER: jelentése kitűnően, jelesen, mesterien, nemesen. Mindig is így végeztem és végzem munkám, mert meggyőződésem, hogy csak így lehet sikereket elérni. Így lesz elégedett a megbízó, és így leszek elégedett jómagam is.

AJÁNLÁSOK:

Mikor Zolit megbíztam a cégem új honlapjának elkészítésével nem vállaltam kockázatot, mivel biztos voltam az eredményben. Egy hét alatt teszt verzió, két hét után beélesítve az oldal. Az eredményt láthatjátok. Én elégedett vagyok a munkával. AJÁNLOM!

Bertus Imre | Ügyvezető
Plastic Plate Kft.

Zoltánnal, mint online marketing szakértővel dolgoztam együtt az AdWords Blog, online marketing hírportál kapcsán. Mint vendégszerzőnk mindig közérthető és az olvasók számára is érdekes, tartalmas cikkeket írt Google termékek témában. Számíthattam rá új funkciók megjelenésénél, illetve gyakorlatias tippeket adott a kezdőknek is. Összességében jó szakembernek tartom, jó szívvel ajánlom másnak is a vele való munkát.

Farkas Boglárka | Főszerkesztő
ADWORDS blog

„Zolival több éves szoros munkaviszony fűzött minket össze, egyike volt ügynökségem első és legkedvesebb Ügyfeleinek. Az együttműködésünk során, személyében egy kiváló marketing szakembert ismertem meg, aki naprakész online ismeretekkel vitte előre a közös munkát. Szaktudását és felkészültségét csak precízsége múlta felül, ami rendkívül jól kiegészítette, támogatta az én kreatív „rendszeretetem”. Biztosan építhettem, támaszkodhattam munkájára, véleményére és tanácsaira. Mégis, mindezek a kiemelkedő szakmai tapasztalatok mellett leginkább az emberi oldalát, a hozzáállását kitartását és munka iránti elkötelezettségét, lelkesedését tiszteltem benne és irigyeltem tőle. Nagyon sajnáltam, hogy megszakadt a közös munkánk, mert egyike volt azoknak, akikkel a kezdetek óta sikeresen és gördülékenyen tudtam, tudtunk együtt dolgozni. A munkához, projektekhez való hozzáállása és teljesítménye példaértékű, a partnerkezelése, az együttműködésünk minősége pedig maradandó élmény.„

Nagy Gergely | ügyvezető igazgató
Artvertising Network Agency

"Közös munkáink során nagy segítséget jelent pontosságod, szakmai és emberi hozzáállásod a felvetődő kérdésekre, kérésekre. Szívesen kérünk segítséget tőled és ajánlunk másoknak a jövőben is akár marketing, akár online megjelenésről legyen szó."

Süle Andrea | projektvezető
Printroom Printing Service