Hirdessen a legtöbbek által használt Google keresőben, így vállalkozása mindig szem előtt lesz.

A MEGKERÜLHETETLEN GOOGLE

A Google keresője ma már megkerülhetetlen bárki számára, aki az internetet használja, akár felhasználóként, akár honlapot üzemeltető vállalkozásként. Különösképpen így van ez Magyarországon, ahol a Google kereső szinte egyeduralkodó: felhasználói piaci részesedése 95% feletti. Éppen ezért fontos, hogy honlapunk könnyen megtalálható legyen Google kereséssel, vagy más megoldással jelenjen meg a találati oldal elején. Miért fontos ez? Azért, mert a kattintások több mint 80%-át elviszik az első néhány pozícióban megjelenő találatok. Aki hátrébb sorolódik, netán kiszorul az első találati oldalról, látogatókat, vásárlókat veszít!

MEGOLDÁSOK

A találati lista első 3-4 pozíciója, és a jobb oldali sáv fizetett hirdetés, ahova a Google hirdetési rendszerével, a Google Ads (régebben Adwords) szolgáltatás használatával lehet bekerülni. Ha gyors és látványos eredményeket szeretne elérni honlapjával, akkor erre az Adwords a megfelelő megoldás. A találati lista további pozíciói az úgynevezett organikus találatok, amely honlapjának keresőbarát, optimális és ergonomikus felépítésével biztosítható. Ez sincs ingyen, hiszen ahhoz, hogy egy honlap SEO barát, azaz kereső optimalizált legyen, rengeteg webfejlesztői munka szükséges - ami pénzbe kerül. De megéri, hiszen a végeredmény tartós lehet.

A Google Ads (Adwords) hirdetési lehetőségeit ajánlom Önnek,goolge_slider-700x300

  • ha magánszemélyeknek, végfelhasználóknak ad el terméket, vagy nyújt szolgáltatást,
  • ha nem tudja hatékonyan elérni célcsoportját,
  • ha nem tudja jól megszólítani célcsoportját,
  • ha B2B üzletben érdekelt, azaz céges ügyfélkörét szeretné növelni,
  • ha elégedetlen az online üzletmenetével,
  • ha kevés látogató érkezik honlapjára,
  • ha növelni szeretné konverziós arányát: pl. több terméket szeretne eladni, több ajánlatkérést szeretne begyűjteni
  • ha saját márkáját szeretné építeni az interneten.

Mindebben gyorsan, hatékonyan, kedvező ár/érték aránnyal tudok segíteni! Részletes információk az Adwords hirdetési rendszerről a következő oldalakon.

ADWORDS KAMPÁNY KEZELÉS

Tudjon meg többet a Google Adwords hirdetési lehetőségekről